Home Aplicatii Drumul Cetăților – aplicația care readuce ...

Drumul Cetăților – aplicația care readuce la lumină obiectivele turistice din Transilvania

de
21.04.2016

Drumul Cetăților - aplicația care readuce la lumină obiectivele turistice din Transilvania promo featured bitdefender

În secolul vitezei și al tehnologiei, dezvoltatorii de la Bitdefender s-au gândit la o metodă foarte bună de promovare a punctelor de interes din Transilvania.

Aceștia au lansat aplicația Drumul Cetăților care oferă utilizatorilor informații complete despre cetăți, castele medievale, dave dacice și biserici fortificate. Este cam ce vă trebuie vara aceasta dacă intenționați să vizitați această zona pitorească a țării noastre.

Pentru fiecare obiectiv, aplicația oferă o descriere, fotografii și informații rutiere pentru a ajunge la destinația dorită.

„Prin intermediul aplicației “Drumul Cetăților” ne dorim să aducem mai aproape de utilizatori o bucată de istorie, îmbinând tradiția și securitatea. Sperăm că aplicația îi va ajuta pe toți cei care vor să cunoască mai bine istoria noastră, purtându-i către locuri care merită să fie (re)descoperite. Pentru lansarea aplicației am ales să colaborăm cu MSLGROUP The Practice deoarece am colaborat cu succes și în alte campanii anterioare. Știam că vom face o echipă bună, ceea ce s-a și dovedit.” – Maria Cristina Andrei – SEO & SM Manager Bitdefender

Drumul Cetăților poate fi descărcată gratuit din Play Store.

[pb-app-box pname=’com.mount.bitfortress’ name=’Drumul cetăţilor’ theme=’light’ lang=’en’]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!