Home Aplicatii Duolingo vrea să iți predea și ...

Duolingo vrea să iți predea și muzică

22.03.2023

Duolingo vrea să iți predea și muzică duolingo app

Pentru cine nu știe, Duolingo este o aplicație gratuită care te ajută să înveți o limba străină într-un mod interactiv și amuzant. Are peste 500 de milioane de descărcări și poate fi accesată atât pe mobil cât și pe web.

Compania din spatele Duolingo se pare că dorește să creeze o aplicație unde poți învață să înțelegi și să creezi muzică.

Pe pagina dedicată a fost publicat un formular de angajare pentru un post de savant al muzicii – „un expert în educație muzicală care combină cunoștințele teoretice ale cercetării științei cu experiența de predare”, după cum se regăsește în descrierea jobului. TechCrunch menționează că aceștia ar fi angajat deja compozitori muzicali freelanceri.

Ei doresc extinderea în tot mai multe segmente de învățare, asta după ce în 2022 s-a raportat o creștere de 67% a abonamentelor lunare. Pe lângă aplicația de învățare a unei limbi străine, compania a mai lansat și Duolingo ABC, ce învață copiii de până la 6 ani cum să scrie și să citească dar și o aplicație de Matematică cu animații și exerciții interactive, tot pentru juniori.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tech. Îmi bag nasul peste tot și câteodată stric lucruri. Mă pricep la toate și nu mă pricep la nimic.

Sustine
Click!