Home Altele EaseUS Mobisaver – soluție simplă de ...

Sponsorizat

EaseUS Mobisaver – soluție simplă de recuperare a datelor

de
21.08.2019

EaseUS Mobisaver - soluție simplă de recuperare a datelor advertorial

De câțiva ani buni încoace, de când smartphone-urile au devenit adevărate „computere de buzunar”, îmi stochez o bună parte din viață și activități pe memoria internă a telefonului. Că e vorba de poze și video-uri de familie, documente sau muzică, toate sunt acum prezente la un simplu „tap” distanță. Simplu și ușor, dar ce facem când pierdem din ele din cauza unor viruși sau a ștergerilor involuntare?

De obicei îmi fac backup-uri, dar niciodată nu ești complet acoperit și safe. Pentru pierderile de fișiere, EaseUS oferă o soluție de data recovery care vine în ajutorul utilizatorilor Android. Nu garantează recuperarea completă, dar urmând câțiva pași îți poți recăpăta din pozele, documentele, notițele, contactele sau melodiile pierdute.

EaseUS Mobisaver - soluție simplă de recuperare a datelor advertorial

Procesul este destul de simplu și cred că într-un moment în care nu îți mai găsești un fișier, poți încerca EaseUS Mobisaver. Nu trebuie decât să instalezi aplicația pe un sistem Windows, să conectezi telefonul la calculator, să scanezi și să selectezi fișierele pierdute și descoperite. Recuperarea acoperă atât memoria internă, cât și cardul de memorie.

EaseUS Mobisaver - soluție simplă de recuperare a datelor advertorial

Dezvoltatorul se laudă cu peste 6000 de device-uri suportate și o interfață intuitivă, ce poate fi utilizată cu ușurință. Mai mult, oferă recuperare pe diferite sisteme de operare, cum ar fi Windows, Mac OS sau iOS.

Aplicația de recovery pentru device-urile Android poate fi descărcată și gratuit, dar este limitată ca și funcționalitate.

EaseUS Mobisaver - soluție simplă de recuperare a datelor advertorial

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!