Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare – Black Pearl

de
08.12.2016
...

featured-s7-edge Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare - Black Pearl

Cu 2 săptămâni în urmă umbla un zvon că Samsung va lansa o nouă versiune de culoare a lui S7 Edge, un negru lucios asemănâtor cu Jet Black-ul celor de la Apple. Astăzi, acest zvon a fost confirmat oficial de sud-coreeni. Galaxy S7 Edge este acum disponibil și într-o variantă Black Pearl, momentan doar în Coreea de Sud, despre restul piețelor nefiind anunțat nimic.

Din imagini nu vad o așa mare diferență între Black Pearl și Black Onyx, dar sunt sigur că lumina și unghiurile fac diferența.

După această lansare, Samsung Galaxy S7 Edge este disponibil în 7 versiuni de culoare: Black Onyx, Black Pearl, Blue Coral, Gold Platinum, Pink Gold, Silver Titanium și White Pearl.

04_SM-G935_BlackPearl_black_Standard_Online_P-224x149 Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare - Black Pearl 02_SM-G935_BlackPearl_black_Standard_Online_P-224x149 Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare - Black Pearl 01_SM-G935_BlackPearl_black_Standard_Online_P-224x149 Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare - Black Pearl

via

Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!