Home Stiri Galaxy S7 Edge a fost anunțat ...

Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare – Black Pearl

08.12.2016

Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare - Black Pearl s7 galaxy edge

Cu 2 săptămâni în urmă umbla un zvon că Samsung va lansa o nouă versiune de culoare a lui S7 Edge, un negru lucios asemănâtor cu Jet Black-ul celor de la Apple. Astăzi, acest zvon a fost confirmat oficial de sud-coreeni. Galaxy S7 Edge este acum disponibil și într-o variantă Black Pearl, momentan doar în Coreea de Sud, despre restul piețelor nefiind anunțat nimic.

Din imagini nu vad o așa mare diferență între Black Pearl și Black Onyx, dar sunt sigur că lumina și unghiurile fac diferența.

După această lansare, Samsung Galaxy S7 Edge este disponibil în 7 versiuni de culoare: Black Onyx, Black Pearl, Blue Coral, Gold Platinum, Pink Gold, Silver Titanium și White Pearl.

Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare - Black Pearl s7 galaxy edge Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare - Black Pearl s7 galaxy edge Galaxy S7 Edge a fost anunțat oficial într-o nouă versiune de culoare - Black Pearl s7 galaxy edge

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!