Home Stiri Galaxy X – Vom vedea un ...

Galaxy X – Vom vedea un telefon pliabil la MWC?

de
10.02.2017

Samsung a avut ideea de a crea un smartphone pliabil de aproape un deceniu. Acum 8 ani aceștia deja arătau un prototip de display flexibil, iar anul acesta zvonurile spun că Samsung va lansa la MWC primul telefon de acest gen.

Aici aveți un videoclip în care este prezentată idee despre care vorbim:

Toți vrem ecrane mari, dar nu prea mulți vor să le care dintr-un loc în altul. Este o problemă mare a zilelor noastre care ar fi putea rezolvată cu aceasta idee ingenioasă de la Samsung. 

Când ne referim la telefoane care se pliază nu ne gândim la telefoanele cu clapetă de acum un 10 ani, ci la display-uri legate printr-o balama precum vedem la laptop-urile din zona de lux.

Galaxy X - Vom vedea un telefon pliabil la MWC? samsung MWC galaxy x  Mai jos puteți vedea un brevet pentru un telefon ce se pliază cu adevărat, fără balama ci doar un ecran flexibil. Așa credem că va fi noul Galaxy X prezentat anul acesta.

Galaxy X - Vom vedea un telefon pliabil la MWC? samsung MWC galaxy x O întrebare bună este cât va rezista și dacă un astfel de concept at putea fi folosit 365 de zile pe an. Vom vedea dacă acest terminal impresionant va fi de folos în viața cotidiană a unui om obișnuit și dacă va fi mai puțin rezistent decât un telefon normal sau nu.

Imaginea următoare arată prototipuri precedente de la Samsung în încercările de a construi un telefon pliabil. Oare Galaxy X va fi la fel de gros sau va fi subțire și elegant? 

Galaxy X - Vom vedea un telefon pliabil la MWC? samsung MWC galaxy x

Sursă

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!