Home Jocuri Gameloft a lansat astăzi Dungeon Hunter ...

Gameloft a lansat astăzi Dungeon Hunter 5

12.03.2015

Gameloft a lansat astăzi Dungeon Hunter 5 rpg gameloft featured dh5

Dacă ai un device Android/iOS de ceva ani și din când în când obișnuiești să îți mai omori timpul cu jocuri, atunci, mai mult, ca sigur ai auzit de Dungeon Hunter, seria de RPG-uri a celor de la Gameloft. Cum ziceam și în articolul dedicat lui Dungeon Hunter 4, scris acum 2 ani, timpul a trecut și populara serie a ajuns la a 5-a lansare.

Dungeon Hunter 5 vine acum cu un gameplay mult mai fluid și mai bine optimizat ca cel din versiunile anterioare, grafică și animații noi, dar și cu o mulțime de moduri de joc care o să vă țină ceva vreme cu ochii în device-uri. Ca și moduri de joc, în Dungeon Hunter 5 veți găsi o campanie single-player, un mod cooperativ în care o să puteți juca alături de un prieten, dar și un mod de multiplayer asincron.

În plus, jocul vă oferă posiblitatea de craft pentru a interacționa cu cele 46 de tipuri de armuri și 146 de sabii, topoare și alte arme, dar și un sistem de evenimente zilnice, ca timpul vostru petrecut în joc să fie răsplătit.

Dungeon Hunter 5 poate fi descărcat gratuit din Play Store, dar după cum ne-am obișnuit cu majoritatea jocurilor gratuite, acesta are și un sistem de cumpărături in-app.

[pb-app-box pname=’com.gameloft.android.ANMP.Gloft5DHM’ name=’Dungeon Hunter 5′ theme=’light’ lang=’en’]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!