Home Aplicatii Google Now a făcut tranziția la ...

Google Now a făcut tranziția la Google Assistant

de
08.03.2017

Acum ceva timp am făcut un articol referitor la câteva zvonuri care afirmau că asistentul celor de la Google va veni și pentru celelalte smartphone-uri.

Astăzi am primit update-ul pe neașteptate, fix când am intrat în Play Store:

Google Now a făcut tranziția la Google Assistant s7 google assistant  Setările telefonului care au primit update-ul sunt:

Număr model – SMG-935F

Csc – ROM

Versiune android –  7.0

Versiune Play Store Services –  10.2.98

Versiune Google App –  6.14.14.21

Limbă de sistem – English (US)

Păreri despre Google Assistant

Google Assistant este pe piață de multă vreme și nu voi face un review complet aici, deoarece nu e cazul, doar voi prezenta păreri despre trecerea de la Google Now la Google Assistant.

Google Now a făcut tranziția la Google Assistant s7 google assistant

Google Assistant pare să aibă o personalitate și nu mai este doar un search engine, lucru care delimitează căutările cu input vocal de așa-zișii „asistenți”.

Google Assistant poate face și alte lucruri pe lângă cele la care te așteptai de la un asistent vocal normal, cum ar fi să se joace diverse mini-game-uri prestabilite (4 la număr până acum). Apreciez lucrul acesta, dă senzația că asistentul virtual are și o latură umană. 

Google Now a făcut tranziția la Google Assistant s7 google assistant  Un lucru care diferențiază acest asistent virtual de toți ceilalți este umorul – aici se vede cât de rafinat este un asistent vocal și câtă muncă au investit cei de la Google în acesta.

Părerea mea finală este că acest update care face tranziția dintre Google Now și Google Assistant este bine venit, aducând funcții noi și interesante. 

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!