Home Jocuri Gunhouse – joc casual de tip ...

Gunhouse – joc casual de tip defense

de
04.05.2017

Gunhouse - joc casual de tip defense casual

De această dată am încercat să mă dedic jocurilor casual, care nu necesită multă putere de procesare și nici multă concentrare.

Jocul propus astăzi se bazează pe un concept simplu, pe care l-am văzut la multe titluri casual pe parcursul anilor.

Gunhouse - joc casual de tip defense casual

Ideea acestui joc constă în apărarea unei case cu ajutorul unor tunuri, fiind sub asediul monștrilor. Pentru a încarca tunurile va trebui să conectezi cât mai multe blocuri de același tip, iar în același timp colectezi și bani pe care îi poți folosi pentru a cumpăra upgrade-uri la armele pe care le deții.

Gunhouse - joc casual de tip defense casual

Un alt atribut care este de apreciat la acest titlu îl reprezintă stilul grafic, un stil aparte, la care se vede că s-a muncit extrem de mult, toate texturile fiind făcute manual.

[appbox googleplay com.necrosoftgames.gunhouse]

Jocul costă 14,99 lei pe Google Play Store, dar cei de la Necrosoft Games ne-au oferit 5 coduri promoționale pentru cei care ne urmăresc.

Pentru a câștiga un astfel de cod promoțional trebuie să lăsați un comentariu mai jos, iar primii 5 vor avea codurile pentru varianta full.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!