Home Aplicatii HTC Sense a primit suport pentru ...

HTC Sense a primit suport pentru teme și multe alte modificări

02.04.2015

HTC Sense a primit suport pentru teme și multe alte modificări sense lockscreen htc featured

HTC a schimbat astăzi numele launcher-ului propriu din Blinkfeed în HTC Sense Home și a adus câteva modificări importante interfeței. Una și cea mai interesantă dintre modificări este suportul pentru pentru teme care vă permite să descărcați și să schimbați icon-uri, sunete și wallpaper-uri.

Cele mai mari schimbări le putem observa pe interfața Sense 6 (One M8 și M7), care a primit un nou icon pentru drawer, mai mic și mai stilizat, background albastru în drawer și lockscreen ca cel pe care l-am văzut pe Sense 7 (One M9).

În plus, în update-ul launcher-ului au adăugat și un widget inteligent în care puteți alege ce aplicații să afișeze, în funcție de locația în care vă aflați. Și Blinkfeed-ul cu știri a suferit modificări, arătând acum exact ca cel de pe Sense 7.

Dacă nu găsiți în Play Store update-urile celor două aplicații, HTC Sense Home și HTC Lockscreen, puteți forța puțin instalarea accesându-le de aici.

[pb-app-box pname=’com.htc.launcher’ name=’HTC BlinkFeed’ theme=’light’ lang=’en’] [pb-app-box pname=’com.htc.lockscreen’ name=’Ecran de blocare HTC’ theme=’light’ lang=’en’]

HTC Sense a primit suport pentru teme și multe alte modificări sense lockscreen htc featured

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!