Home Stiri Huawei a lansat în acest weekend ...

Huawei a lansat în acest weekend tableta flagship MediaPad M2

12.05.2015

Huawei a lansat în acest weekend tableta flagship MediaPad M2 mediapad m2 huawei

Fără tam tam, zvonuri sau presă, Huawei a lansat în acest weekend, într-un magazin Huawei din Paris, tableta flagship MediaPad M2, succesorul lui M1. Pe lângă tabletă și specificații, producătorul chinez a anunțat și prețul și disponibilitatea – va fi pusă în vânzare începând cu luna viitoare, la un preț de 349 de euro pentru versiunea 4G LTE, respectiv 279 de euro pentru versiunea WiFi.

MediaPad M2 vine cu o carcasă de metal ce susține un ecran de 8 inch, IPS cu o rezoluție de 1920×1200, un procesor HiSillicon Kirin 930 de 2 GHz, produs de Huawei, 2GB memorie RAM și 16GB spațiu de stocare, cu suport MicroSD de până la 32GB.

Tableta vine echipată cu o cameră principală de 8MP cu LED Flash și suport pentru inregistrare FullHD și una secundară de 2MP, baterie de 4800 mAh și sistem de operare Android 5.0 Lollipop cu interfață EMUI 3.0.

Huawei a lansat în acest weekend tableta flagship MediaPad M2 mediapad m2 huawei

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!