Home Stiri Huawei Nexus a apărut în câteva ...

Huawei Nexus a apărut în câteva imagine reale care confirmă zvonurile design-ului

24.08.2015

Huawei Nexus a apărut în câteva imagine reale care confirmă zvonurile design-ului nexus huawei

Astăzi zvonurile lansate despre noul Nexus produs de compania chineză Huawei au fost confirmate. Device-ul, ce urmează a fi numit tot Nexus 6, a apărut în câteva imagini reale care confirmă și design-ul acestuia.

Pe panoul frontal observăm camera și cele 2 difuzoare stereo, în timp ce pe partea din spate avem logo-ul Nexus, un senzor biometric pentru recunoașterea amprentelor digitale și camera foto cu bliț LED dublu. Construcția device-ului pare să fie în totalitate din metal.

Potrivit zvonurilor, Nexus-ul celor de la Huawei ar veni echipat cu un procesor Snapdragon 810, un ecran qHD de 5.7 inch, port USB-C, iar ca și dimensiuni ar avea 159,4 mm x 78,3 mm x 6,6 mm.

Huawei Nexus a apărut în câteva imagine reale care confirmă zvonurile design-ului nexus huawei Huawei Nexus a apărut în câteva imagine reale care confirmă zvonurile design-ului nexus huawei Huawei Nexus a apărut în câteva imagine reale care confirmă zvonurile design-ului nexus huawei

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!