Home Stiri Huawei P8 Lite a oprit un ...

Huawei P8 Lite a oprit un glonț, salvând viața posesorului

17.09.2016

Huawei P8 Lite a oprit un glonț, salvând viața posesorului p8 huawei

Nu este prima dată când un smartphone salvează viața posesorului, oprind un glonț în timpul unui jaf sau atac armat. De data aceasta eroul nostru este un Huawei P8 Lite, device-ul mid-range lansat în luna aprilie a anului trecut.

Posesorul, Siraaj Abrahams, se întorcea de la o petrecere, moment în care a fost jefuit de 20$ și împușcat (20$ să valoreze viața unui om?). Din fericire, glonțul a plecat către zona inimii. Spun din fericire pentru că în buzunarul gecii, la piept, acesta avea un Huawei P8 Lite care a oprit proiectilul, lăsându-l pe proprietar doar cu un mic semn în zona pieptului.

Fiind distrus în întregime, producătorul chinez i-a oferit ghinionistului norocos un Huawei P9 Lite (succesorul lui P8 Lite), o cina împreună cu directorul de marketing Huawei din Africa de Sud, dar și acces VIP la meciurile de fotbal ale Ajax Cape Town, echipă sponsorizată de Huawei.

Trecând peste șocul produs, nefericitul eveniment a avut un final fericit atât pentru Huawei, care și-a făcut ceva reclamă, dar și pentru Siraaj Abrahams, care s-a ales cu un device nou.

Huawei P8 Lite a oprit un glonț, salvând viața posesorului p8 huawei Huawei P8 Lite a oprit un glonț, salvând viața posesorului p8 huawei Huawei P8 Lite a oprit un glonț, salvând viața posesorului p8 huawei

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!