Home Stiri Hublot a anunțat smartwatch-ul cu Wear ...

Hublot a anunțat smartwatch-ul cu Wear OS de 5200$

22.03.2018

Hublot a anunțat smartwatch-ul cu Wear OS de 5200$ smartwatch luxury

Hublot a anunțat ieri la Baselworld un smartwatch cu Android Wear Wear OS, ce are modestul preț de 5200 dolari. „Super! Vreau două!” – ar spune o persoană care are deja numeroase modele ale brandului și pentru care banii sunt ultima grijă în viața asta.

Ceasul este ediție limitată, fiind dedicat Campionatului Mondial de fotbal ce se va desfășura în Rusia, și face parte din colecția Big Bang. Pe parcursul campionatului, arbitrii vor purta pe teren smartwatch-ul Hublot.

Acesta este realizat din titan și are un ecran AMOLED de 1.39 inch cu rezoluție 400 x 400 pixeli, acoperit cu safir cristal, procesor dual-core Intel Atom de 1.6GHz, 512MB RAM, NFC,baterie de 410mAh și rezistență la apă.

Ceasul nu poate fi comandat încă, urmând să fie disponibil începând cu 1 mai. Asta este, mai rezist o lună și ceva până pot să îl cumpăr. (doh!)

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!