Home Jocuri Infinitode – apără-ți castelul – Coduri ...

Infinitode – apără-ți castelul – Coduri infinite

de
18.07.2017

Infinitode este un joc casual, de tip tower-defense, dar spre deosebire de celelalte din aceeași categorie nu încearcă să impresioneze printr-un stil grafic caraghios, ci prin atenția la detaliu și „adâncimea” sa. La ce mă refer? Jocul prezintă zeci, dacă nu sute de upgrade-uri pentru turnuri și alte elemente, mulțime de hărți prestabilite și opțiunea de a-ți construi singur altele.

Infinitode - apără-ți castelul - Coduri infinite coduri

( fiecare căsuță reprezintă un upgrade)

Infinitode - apără-ți castelul - Coduri infinite coduri

(hărțile nu se pot distribui între jucători)

Gameplay-ul este decent, începi cu un anumit număr de bani și locuri unde îți poți plasa turnurile, având la dispoziție 12 „clase”, fiecare cu abilitățile sale. La început vei avea un singur turn deblocat, iar pe celelalte va trebui să le cumperi. Inamicii vor încerca să ajungă la „castelul” tău, aflat în cealaltă parte a hărții. Dacă unul dintre ei va ajunge la castelul respectiv vei pierde un număr de vieți (la început vei avea 100 de vieți).

Infinitode - apără-ți castelul - Coduri infinite coduri

[appbox googleplay com.prineside.tdi&hl=en]

Jocul este gratuit în Google PlayStore, dar dezvoltatorul acestui joc ne-a oferit un cod pentru 5000 de „green papers” și un tile special pentru hărțile custom.

Codul este „androiduro” și se activează din Setări – Secret code.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!