Informații noi despre Galaxy S8 / S8 Plus

de
10.03.2017
...

Nu mai este mult timp până când terminalele noi de la Samsung, S8, respectiv S8 Plus, se vor lansa în San Francisco. Multe zvonuri despre Galaxy S8 au ajuns pe internet în ultima perioadă, chiar și videoclipuri cu unități de test, dar nu s-a vorbit prea mult despre „fratele său mai mare”.

În acest articol vom discuta despre tweet-urile celor de la Samsung Exynos și despre informațiile oferite de imaginile prezentate. C6J_H2VUoAA9E8p Informații noi despre Galaxy S8 / S8 PlusAceastă imagine referitoare la procesorul care se va lansa odată cu S8 / S8 Plus, Exynos 8895, arată că S8 Plus va avea două camere, lucru întâlnit și pe alte flagship-uri precum IPhone 7 Plus sau LG G6. 

C5WiExSUoAAjo-6 Informații noi despre Galaxy S8 / S8 PlusUrmătoarea imagine prezentată câteva specificații tehnice extrem de impresionante :

  • Procesor construit pe o arhitectură de 10nm. 
  • Modem care suportă internet Gigibit
  • O camera de 28 de Megapixeli 
  • Securitate SubSistem
  • Vision Processing Unit – Display-ul va avea funcție HDR.

C5bz8VgUYAAZGnW Informații noi despre Galaxy S8 / S8 Plus

Se estimează că procesorul nou va avea o performanță sporită, cu 27% mai mare decât modelul anterior și va consuma cu 40% mai puțină energie. Deci, în teorie, noul procesor este mult mai potent și mai eficient.

Rămâne să vedem dacă noile terminale se vor ridica la așteptările noastre, iar până atunci putem doar să sperăm.

Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 16 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia.Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!