Home Aplicatii Invitațiile pentru WhatsApp Calls sunt deschise ...

Invitațiile pentru WhatsApp Calls sunt deschise din nou astăzi

24.03.2015

Invitațiile pentru WhatsApp Calls sunt deschise din nou astăzi whatsapp calling apeluri

Dacă sunteți utilizatori de WhatsApp, probabil ați auzit/citit despre posibilitatea de a efectua apeluri de pe această aplicație, momentan disponibilă doar pe bază de invitație.

De ce doar cu invitatie? Pentru că această funcție este încă în teste și urmează să fie disponibilă pentru toți utilizatorii cât de curând. Astăzi am primit și eu o astfel de invitație, care este de fapt un apel de la o persoană cu această funcție activă. Am testat-o și pot să spun ca se aude chiar bine, atâta timp cat aveți o conexiune stabilă la internet.

Pentru a primi o invitație și pentru a rămâne cu această funcție activă mereu trebuie doar să descărcați ultima versiune de WhatsApp de pe site-ul oficial – link – (nu din Play Store, deși am înteles că ar funcționa și cu aceasta) și să așteptați să primiți un apel pe WhatsApp de la cineva cu acest serviciu activ, preferabil în urmatoarele 12 ore, pentru că aceste invitații sunt deschise astăzi doar pentru câteva ore.

[box color=”lred”]Nu lăsați numărul vostru de telefon în comentarii. Nu suntem responsabili pentru eventualele neplăceri cauzate de publicarea acestuia. [/box]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!