Home Altele IOFIT – adidașii smart finanțați de ...

IOFIT – adidașii smart finanțați de Samsung vor debuta la MWC 2016

15.02.2016

IOFIT - adidașii smart finanțați de Samsung vor debuta la MWC 2016 mwc2016 iofit

Deși accentul producătorilor de device-uri este pus pe smartphone-uri, tablete și smartwatch-uri, cei de la Samsung vor să „încerce marea cu degetul” și să intre pe un alt segment finanțând proiectul celor de la Salted Venture, un startup ambițios ce promite multe.

Este vorba IOFIT, o pereche de adidași inteligenți capabili să îți îmbunătățească postura corpului prin prezența unui antrenor virtual îndrumat la randul lui de o mulțime de senzori de presiune din interiorul tâlpii.

Aceste încălțări smart vă vor ajută să vă reglați modul în care câlcați în timpul mersului pe jos, să măsurați puterea la contactul cu solul și să vă stabiliți centrul de greutate ideal pentru a efectua exerciții fără accidentări. Cum probabil v-ați dat seama, aceste informații sunt transmise în timp real la un device mobil, printr-o aplicație dedicată, iar antrenorul vă va oferi suport prin comentarii vocale.

IOFIT - adidașii smart finanțați de Samsung vor debuta la MWC 2016 mwc2016 iofit

IOFIT vor putea fi testați în cadrul evenimentului tech al anului, Mobile World Congress 2016, ce va avea loc în Barcelona în perioada 22-25 februarie.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!