Home Aplicatii Join by joaoapps – mai multe ...

Join by joaoapps – mai multe device-uri, o singură legătură între ele [10 coduri promo gratuite]

de
24.01.2017

Join by joaoapps - mai multe device-uri, o singură legătură între ele [10 coduri promo gratuite] promo coduri promo

Nu cred că ați înțeles prea multe din titlu, dar unul mai scurt nu aveam cum să pun. Aplicația asta face atâtea lucruri utile, încât nu ma puteam hotărî pe care să le menționez în titlu, fără să devină prea lung. 

Am folosit o bună perioadă Pushbullet, până să descopăr Join by joaoapps. Acum câteva zile am aflat de ea.

Join by joaoapps o folosesc, în primul rând, pentru Notification Mirroring, funcția care ma ajută să văd pe PC notificările primite pe smartphone-ul meu, să văd cine mă sună, să resping un apel sau să răspund la mesajele primite pe toate aplicațiile de chat, atunci când nu am telefonul la îndemână.

Alte 2 funcții pe care le folosesc des sunt trimiterea de fișiere de pe un device pe altul, în cazul meu de pe PC pe telefon și invers, și folosirea unui clipboard comun, ceea ce înseamnă că dacă dai Copy unui text din smartphone, o să-i poți da Paste în PC (și invers), folosind și extensia Chrome.

Pe același principiu pe care funționează trimiterea de fișiere, poți trimite și link-uri/tab-uri foarte rapid, de pe un device pe altul.

Join by joaoapps - mai multe device-uri, o singură legătură între ele [10 coduri promo gratuite] promo coduri promo Join by joaoapps - mai multe device-uri, o singură legătură între ele [10 coduri promo gratuite] promo coduri promo Join by joaoapps - mai multe device-uri, o singură legătură între ele [10 coduri promo gratuite] promo coduri promo

Join by joaoapps nu știe să facă doar ce am menționat mai sus, ci și multe altele, cum ar fi:

  • crearea și trimiterea de SMS-uri direct de pe PC
  • localizarea unui device
  • apelarea unui device, în cazul în care nu îl mai găsiți prin casă
  • înregistrarea video a ecranului telefonului
  • realizarea de screenshot-uri direct din PC, acestea fiind trimise automat către acesta
  • efectuarea unui apel
  • trimiterea de comenzi de tip tasker
  • etc

În curând, aplicația va primi și o versiune beta care va aduce și support pentru MMS-uri

Toate funcțiile menționate mai sus necesită doar aplicația Join by joaoapps instalată pe device-urile mobile și/sau extensia Chrome.

Cum este și normal, o astfel de aplicație, costă 24.5 lei, dar o puteți testa gratuit timp de 30 de zile pentru a vă convinge că merită.

[appbox googleplay com.joaomgcd.join]

Join by joaoapps - mai multe device-uri, o singură legătură între ele [10 coduri promo gratuite] promo coduri promo Join by joaoapps - mai multe device-uri, o singură legătură între ele [10 coduri promo gratuite] promo coduri promo Join by joaoapps - mai multe device-uri, o singură legătură între ele [10 coduri promo gratuite] promo coduri promo

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul oficial – joaoapps.com

Coduri:

Cum v-am obișnuit deja, și la acest review am de dat 10 coduri promo, puse la dispoziție de către João, dezvoltatorul aplicației.

Daca vrei unul și consideri că ai nevoie de o astfel de aplicație, trebuie să lași doar un comentariu mai jos, cu un mail valid în câmp, iar primii 10 vor obține un cod în valoare de 24.5 lei, cât costă să deblocați versiunea permanentă.  

Aplicația descărcată astfel rămâne în contul vostru ca și cum ați fi plătit pentru ea.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!