Home Stiri Landvo S6 – fratele chinezesc al ...

Landvo S6 – fratele chinezesc al lui Galaxy S6 la doar 110$

de
12.05.2015

Landvo S6 - fratele chinezesc al lui Galaxy S6 la doar 110$ s6 replica copie

Landvo S6 este ultima clonă lansată a lui Galaxy S6, care imită foarte bine originalul, până la cele mai mici detalii. Are aceleași dimensiuni, margini din metal bine finisate, spate din sticlă și aceeași interfață TouchWiz copiată până la ultima aplicație, ce ar putea foarte ușor să inducă în eroare o persoană care nu a interacționat prea mult cu device-urile Samsung.

Chiar dacă Landvo S6 reușește să arate la exterior ca și flagship-ul coreenilor, in interior reușește cu greu să „arate” ca Galaxy S3. Copia chinezilor oferă un ecran de 5.1 inch HD 720p, un procesor MediaTek MT6582 quad-core, 1GB memorie RAM și 16GB memorie internă.

Landvo S6 va mai veni cu o cameră principală de 16 Megapixeli, o cameră frontală de 5 Megapixeli, baterie de 2550 mAh, suport dual SIM și Android 5.0, toate la 110$.

Un preț accesibil pentru cei care vor doar exterior de S6, dar și pentru „micii intreprinzători” care fac bani pretinzând că vând un device original.

Landvo S6 - fratele chinezesc al lui Galaxy S6 la doar 110$ s6 replica copie

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S