Home Telefoane LG G4 și LG V10 vor ...

LG G4 și LG V10 vor primi Android 7.0

27.03.2017

LG G4 și LG V10 vor primi Android 7.0 nougat lg

LG a cam ignorat în ultimul timp cele 2 foste flagship-uri lansate în 2015, spre disperarea posesorilor. În timp ce alți producători actualizează sau urmează să actualizeze la Android 7.0 device-urile din 2015, cei de la LG abia anunță oficial, pe blogul LG Italia, că G4 și V10 vor primi noua versiune Android, cel mai proababil în a doua jumătate a anului. 

Asta înseamnă că mai e ceva de așteptat, dar cert este că va veni. Mai bine mai târziu decât niciodată. 

Tradus din italiană cu Google Translate

Ce este nou în Android 7.0 Nuga

Noua versiune a sistemului de operare aduce o serie de îmbunătățiri, cum ar fi sistemul de ferestre multiple, un nou centru de notificare și noi opțiuni de personalizare, pentru a numi doar câteva. Aici sunt cele mai interesante:

  • Noi anunțuri : Ei vin tot timpul, și , uneori , ele devin o pacoste. Android 7 vă permite să gestionați – le mai specifice, cu posibilitatea de a le bloca , scrie răspunsuri imediate, ei de grup, și mai mult.
  • Fereastra Multi: Puteți utiliza două aplicații simultan prin afișarea acestora în fiecare jumătate de ecran. Convenabil, de exemplu, pentru a lua notițe în timpul unui apel sau a scrie un mesaj de tip text în timp ce vizionați un videoclip.
  • Economii de date: Limitati consumul de date pe telefonul smartphone. Când este activată, aplicația care rulează în fundal nu poate accesa rețeaua de date.
  • Blocarea numerelor : Dacă nu doriți să primiți apeluri sau mesaje de la un anumit număr, îl puteți bloca utilizând Android 7 să nu fie deranjat.
  • Dimensiune personalizată: Puteți modifica nu numai dimensiunea textului, ci și pe cele ale icoanelor și aspectul elementelor de pe ecran.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!