LG G4 și LG V10 vor primi Android 7.0

de
27.03.2017

LG G4 și LG V10 vor primi Android 7.0 nougat lg

LG a cam ignorat în ultimul timp cele 2 foste flagship-uri lansate în 2015, spre disperarea posesorilor. În timp ce alți producători actualizează sau urmează să actualizeze la Android 7.0 device-urile din 2015, cei de la LG abia anunță oficial, pe blogul LG Italia, că G4 și V10 vor primi noua versiune Android, cel mai proababil în a doua jumătate a anului. 

Asta înseamnă că mai e ceva de așteptat, dar cert este că va veni. Mai bine mai târziu decât niciodată. 

Tradus din italiană cu Google Translate

Ce este nou în Android 7.0 Nuga

Noua versiune a sistemului de operare aduce o serie de îmbunătățiri, cum ar fi sistemul de ferestre multiple, un nou centru de notificare și noi opțiuni de personalizare, pentru a numi doar câteva. Aici sunt cele mai interesante:

  • Noi anunțuri : Ei vin tot timpul, și , uneori , ele devin o pacoste. Android 7 vă permite să gestionați – le mai specifice, cu posibilitatea de a le bloca , scrie răspunsuri imediate, ei de grup, și mai mult.
  • Fereastra Multi: Puteți utiliza două aplicații simultan prin afișarea acestora în fiecare jumătate de ecran. Convenabil, de exemplu, pentru a lua notițe în timpul unui apel sau a scrie un mesaj de tip text în timp ce vizionați un videoclip.
  • Economii de date: Limitati consumul de date pe telefonul smartphone. Când este activată, aplicația care rulează în fundal nu poate accesa rețeaua de date.
  • Blocarea numerelor : Dacă nu doriți să primiți apeluri sau mesaje de la un anumit număr, îl puteți bloca utilizând Android 7 să nu fie deranjat.
  • Dimensiune personalizată: Puteți modifica nu numai dimensiunea textului, ci și pe cele ale icoanelor și aspectul elementelor de pe ecran.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Sustine
Click!