Home Aplicatii Managerul de fișiere File Expert a ...

Managerul de fișiere File Expert a fost actualizat la versiunea 7.0

de
17.06.2015

Managerul de fișiere File Expert a fost actualizat la versiunea 7.0 manager fisiere

Aflat o bună perioadă în stadiul de beta, managerul de fișiere File Expert a fost actualizat la versiunea 7.0 și oferă acum o mulțime de caracteristici noi, dar și o interfață total schimbată, inspirată de „Material Design”. Dezvoltatorii au umblat și la dimensiunea APK-ului, reușind să o reducă la 3MB. Nu au renunțat la vechile funcții, doar le-a făcut de tip plugin, lăsând utilizatorul să instaleze ce vrea, în funcție de necesități.

File Expert 7 oferă suport FTP și acces la conturile de cloud, parole „pattern” pentru acces restricționat și posibilitatea de personalizare a paginei de start din aplicație.

File Expert 7 poate fi descărcat gratuit din Play Store, accesând link-ul de mai jos.

Managerul de fișiere File Expert a fost actualizat la versiunea 7.0 manager fisiere   Managerul de fișiere File Expert a fost actualizat la versiunea 7.0 manager fisiere   Managerul de fișiere File Expert a fost actualizat la versiunea 7.0 manager fisiere

[pb-app-box pname=’xcxin.filexpert’ name=’File Expert with Clouds V7′ theme=’light’ lang=’en’]

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S