Home Stiri Telefoane Meizu MX5 apare într-o serie de ...

Meizu MX5 apare într-o serie de fotografii, cu puțin timp înainte de prezentarea oficială

de
29.06.2015

Meizu MX5 apare într-o serie de fotografii, cu puțin timp înainte de prezentarea oficială zvon meizu

Cu 2 zile înainte de prezentarea oficială, Meizu MX5 a apărut câteva imagini oficiale, confirmându-ne design-ul acestuia. Smartphone-ul chinezilor va fi lansat marți, 30 iunie, și conform zvonurilor MX5 va veni echipat cu ecran Amoled Full HD de 5.5 inch, procesor MediaTek MT6793 pe 64 biți, tactat la 2.3 GHz, 3GB RAM, 16GB memorie internă, cu suport MicroSD, baterie de 3150 mAh și sistem de operare Android 5.0.1.

Meizu MX5 va mai oferi și un cititor de amprente, o cameră principală de 20MP și una frontală de 3 sau 5 MP.

Dacă design-ul ne-a fost deja confirmat, nu trebuie decât să așteptăm lansarea oficială pentru a confirma zvonurile legate de specificații.

Meizu MX5 apare într-o serie de fotografii, cu puțin timp înainte de prezentarea oficială zvon meizu   Meizu MX5 apare într-o serie de fotografii, cu puțin timp înainte de prezentarea oficială zvon meizu   Meizu MX5 apare într-o serie de fotografii, cu puțin timp înainte de prezentarea oficială zvon meizu

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close