Home Aplicatii Messenger Lite – chat-ul Facebook pentru ...

Messenger Lite – chat-ul Facebook pentru device-urile low-end

de
03.10.2016

Messenger Lite - chat-ul Facebook pentru device-urile low-end lite featured facebook

David Marcus, responsabilul pentru dezvoltarea Facebook Messenger, a anunțat astăzi printr-o postare lansarea unei versiuni Lite a chat-ului adiacent rețelei sociale.

Concepută pentru device-urile low-end și pentru mediile cu conexiuni slabe la Internet, aplicația oferă caracteristicile de bază ale Messenger-ului, doar că interfața este complet albă ș fără artificii grafice.

Nu știm exact când Messenger Lite va fi disponibilă oficial și pentru România sau Europa, dar până atunci puteți descărca APK-ul și s-o instalați manual, dacă simțiți că device-ul vostru o cere.

Messenger Lite - chat-ul Facebook pentru device-urile low-end lite featured facebook   Messenger Lite - chat-ul Facebook pentru device-urile low-end lite featured facebook   Messenger Lite - chat-ul Facebook pentru device-urile low-end lite featured facebook

Download APK

Indisponibilă oficial

[appbox googleplay com.facebook.mlite]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!