Messenger Lite – chat-ul Facebook pentru device-urile low-end [APK]

de
03.10.2016
...

blueprint-api-production.s3.amazonaws Messenger Lite - chat-ul Facebook pentru device-urile low-end [APK]

David Marcus, responsabilul pentru dezvoltarea Facebook Messenger, a anunțat astăzi printr-o postare lansarea unei versiuni Lite a chat-ului adiacent rețelei sociale.

Concepută pentru device-urile low-end și pentru mediile cu conexiuni slabe la Internet, aplicația oferă caracteristicile de bază ale Messenger-ului, doar că interfața este complet albă ș fără artificii grafice.

Nu știm exact când Messenger Lite va fi disponibilă oficial și pentru România sau Europa, dar până atunci puteți descărca APK-ul și s-o instalați manual, dacă simțiți că device-ul vostru o cere.

1-224x336 Messenger Lite - chat-ul Facebook pentru device-urile low-end [APK] 2-224x336 Messenger Lite - chat-ul Facebook pentru device-urile low-end [APK] 3-224x336 Messenger Lite - chat-ul Facebook pentru device-urile low-end [APK]

Download APK

Indisponibilă oficial

Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!