Home Altele Skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7 ...

Skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7 și Huawei P10

de
05.03.2018

Skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7 și Huawei P10 s7 p10 dbrand

Niciodată nu am suportat husele pe telefoane, motiv pentru care am ales mereu foliile față și spate (unde a fost posibil). Acum o lună, după ce am trecut de la LG G4 la Galaxy S7, m-am simțit nevoit să folosesc o husă transparentă de la Nillkin, din cauza sticlei de pe spate care se zgărie foarte ușor și lipsei foliilor care să se lipească cum trebuie pe muchiile curbate ale lui S7.

Lista skin-urilor încercate:

 1. Matte Black – Galaxy S7
 2. Titanium – Galaxy S7
 3. Mahogany – Galaxy S7
 4. Concrete – Galaxy S7
 5. Titanium Black – Galaxy S7
 6. Bamboo – Galaxy S7
 7. Hyperblack Titanium – Galaxy S7
 8. Black Leather – Galaxy S7
 9. Marble – Galaxy S7
 10. Zebra Wood – Galaxy S7
 11. Red Dragon – Huawei P10

Cei de la dbrand, deja celebrul vânzător de skin-uri pentru device-urile mobile și nu numai, mi-au trimis 4 skin-uri de spate, pentru Galaxy S7: 2 Matte Black și 2 Titanium. Știam ceva detalii despre ei și ce vând, dar trebuie să recunosc că inițial m-am gândit că nu se vor lipi, sau dacă se vor lipi nu vor sta în veci acele „folii” pe spatele alunecos și curbat al lui S7.

Skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7 și Huawei P10 s7 p10 dbrand

În 10 minute de când au ajuns la mine, din Toronto – Canada până în România (7 zile a durat livrarea) am lipit skin-ul Matte Black, respectând îndeaproape pașii din tutorialul lor „How to apply” (îl găsiți mai jos). După 2-3 încercări am reușit să-l fixez aproape perfect pe spatele telefonului, împreună cu bucățica ce se aplică peste geamul camerei.

S-a lipit foarte bine atât pe porțiunea plată, cât și pe margini și chiar nu pare că se va dezlipi vreodată fără voia mea.

Pe lângă faptul că protejează de zgârieturi, chiar imi place cum arată, iar suprafața destul de aderentă îți oferă un plus de siguranță când îl ții în mână.

Rezultatul îl puteți vedea și voi în imaginile de mai jos.

Matte Black

Tutorial:

Pe viitor aș vrea să-l lipesc și pe cel Titanium (primul de mai jos) și să comand 2 care îmi plac: Mahogany (al 2-lea) și Black Titanium (al 3-lea).

Skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7 și Huawei P10 s7 p10 dbrand  Skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7 și Huawei P10 s7 p10 dbrand  Skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7 și Huawei P10 s7 p10 dbrand

LE:

Am mai primit de la dbrand încă două skin-uri pentru Galaxy s7, unul Mahogany Wood și altul Black Titanium.

Skin-uri dbrand pe Samsung Galaxy S7 și Huawei P10 s7 p10 dbrand

Titanium

Între timp am aplicat și skin-ul Titanium, cel pe care l-am primit prima data în pachet cu Matte Black. Procesul de lipire a fost la fel de usor. Mi se pare ca arata foarte bine acest skin pe spatele lui S7. Se potriveste foarte bine cu rama metalică. În plus, acesta vine cu o textură care se simte aproape ca și metalul, reușind foarte ușor să inducă în eroare un necunoscător.

Mahogany

Am aplicat și skin-ul Mahogany. Mi se pare că arată foarte bine S7-le cu „lemn” pe spate. Și la acest skin textura este foarte apropiată de cea a lemnului. Mulți or sa aibă impresia ca tineți după voi o bucată de parchet.

Concrete

A trecut ceva timp de când nu mi-am mai schimbat skin-ul de pe telefon. Am folosit Mahogany aproape 3 luni de zile pentru că mi-a plăcut cel mai mult dintre toate pe care le-am aplicat până acum.

De curând mi-am lipit și al 4-lea skin primit de la dbrand. Este vorba de cel Concrete, lansat cu 2 luni în urmă. După cum îi spune și numele, skin-ul arată exact ca cimentul/betonul, iar textura se apropie foarte mult de materialul de construcții, fiind grunjoasă la atingere. Îmi place că pe design-ul și textura skin-ului nu se observă zgarieturile deloc. Spun asta pentru că am testat fără să vreau. Mi-a alunecat telefonul pe „concrete”, skin-ul este ca nou, dar metalul a avut puțin de suferit (se poate vedea în dreapta jos).

Titanium Black

Pe site-ul dbrand există 3 tipuri de skin-uri Titanium: Silver, cel prezentat mai sus, Hyperblack, lansat de curand, și Black, ultimul pe care l-am folosit. Acesta mi-a plăcut ca nuanță, pentru că aduce foarte mult cu aluminiul negru. Textura este la fel ca cea de la skin-ul Silver și se simte aproape ca metalul la atingere.

Bamboo

Bamboo este skin-ul pe care l-am ținut lipit cel mai mult. Chiar dacă S7-le meu arată ca o bucată de parchet, trebuie să recunosc că este nuanța mea preferată de la Dbrand, alături de Mahogany. Textura imită foarte bine lemnul, la atingere lăsându-ți impresia că umbli cu o bucată de mobilier. Zgarieturile nu se observa absolut deloc pe acesta.

Hyperblack Titanium

Hyperblack Titanium este unul dintre skin-urile lansate de curând. Este foarte asemănător cu cel Titanium Black, pe care îl puteți vedea mai sus, doar că nuanța de negru este foarte închisă, după cum ne spune și numele. Textura este aceeași și la fel de rezistentă la zgârieturi. Mie mi-a plăcut mai mult decât varianta black.

Black Leather

Nu știu cât de bine se poate observa în imagini, dar Black Leather este skin-ul pe care l-am lipit cel mai bine dintre toate. Puteai să juri că e capac. Din păcate, acesta nu prea mi-a plăcut la fel ca celelalte. Chiar dacă textura aduce foarte mult cu pielea, pe mine nu m-a convins. Cred că motivul principal este faptul că am avut înainte de S7 un LG G4, cu spate din piele naturală – neagră. Nu se compară una cu alta la atingere. Avantajul, ca și la altele, este rezistența la zgârieturi și grip-ul mai bun.

Marble

Marble nu prea mi-a plăcut. Este prea lucios și prea alb pentru gusturile mele. Chiar dacă pare alunecoasă, textura este aderentă și stă bine în mână, dând impresia marmură la atingere. Ca și celelalte skin-uri, rezistă bine la zgârieturi.

Zebra Wood

Am avut lipite toate skin-urile wood ale celor de la dbrand, pentru că acestea mi se par cele mai interesante pe spatele unui device mobil. La Zebra Wood mi-a plăcut textura foarte mult, însă diferențele dintre cele 2 culori nu prea. Probabil din acest motiv îi zice și zebra.

De la un cititor pe care l-am convins că skin-urile dbrand fac toți banii: OnePlus 3T – Black Leather

Huawei P10

Între timp dbrand a mai lansat 3 skin-uri: Red Dragon, Black Dragon și Camo. Pe acestea n-am apucat să le lipesc pe Galaxy S7, pentru că am făcut schimbarea la Huawei P10. Acum am primit Red Dragon și Black Dragon.

Red Dragon

Aplicarea skin-ului pe Huawei P10 s-a complicat puțin față de S7. Se lipește pe tot spatele, inclusiv pe colțuri, fapt care îl face destul de greu de aplicat. Dacă urmărești tutorialul de mai jos pas cu pas și ai răbdare iese chiar bine toată treaba.

Textura lui imita pielea, se simte foarte bine la atingere și oferă un grip excelent. Nu știu cum se vor menține flapsurile de pe colțuri în timp. L-am agațat de multe ori în buzunar, dar nu s-au mișcat deloc. Am reușit să îl lipesc destul de bine, spre foarte bine, dar am transpirat puțin.

Skin-urile sunt oferite de dbrand.com.

Acest articol va fi actualizat de fiecare dată când lipesc un skin nou.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!