Home Stiri Microsoft aduce AI în PowerPoint, ce ...

Microsoft aduce AI în PowerPoint, ce va crea prezentări la secundă

16.03.2023

Microsoft aduce AI în PowerPoint, ce va crea prezentări la secundă powerpoint microsoft copilot AI

Daca ieri vă spuneam că Google va integra AI în GMail și Docs, se pare că nici Microsoft nu se lasă mai prejos și va adăuga funcții ale inteligenței artificiale în suita Microsoft 365 (fosta Office 365).

Microsoft organizează în seara aceasta o conferință despre AI și deja informații și detalii au început să apară pe Internet. Utilizatorul de Twitter h0x0d a publicat detalii despre o funcție numita Copilot, care se ajută de ChatGPT pentru a crea o întreagă prezentare PowerPoint.

Acesta i-a cerut lui „Copilot” să creeze o prezentare scurtă folosindu-se de un document Word. În numai câteva secunde a primit un rezultat foarte impresionant, cu imagini și text, bine aranjat și structurat. Ajutorul AI ar dispune și de comenzi precum adăugarea de animații sau aplicarea de stiluri de prezentare. Acest lucru permite utilizatorilor să își prezinte ideile fără ca aceștia să fie nevoiți să învețe programul.

Vă amintesc că informația este un leak despre ce va prezenta compania în această seară în cadrul evenimentului „Reinventing productivity„, dedicat în totalitate inteligenței artificiale, în care Microsoft a investit mult.

Evenimentul va putea fi vizionat pe site-ul companiei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tech. Îmi bag nasul peste tot și câteodată stric lucruri. Mă pricep la toate și nu mă pricep la nimic.

Sustine
Click!