Home Jocuri Nadia’s Perfect 10 – jocul dedicat ...

Nadia’s Perfect 10 – jocul dedicat gimnastei de nota 10

de
12.08.2016

Nadia's Perfect 10 - jocul dedicat gimnastei de nota 10 side scrolling

Când spui Nadia Comăneci, spui gimnastică, 5 medalii olimpice de aur și prima gimnastă care a obținut nota 10 la Jocurile Olimpice. De acum încolo acest nume va putea fi asociat și cu jocul dedicat acesteia.

Este vorba de titlul Nadia’s Perfect 10, un side scrolling runner lansat cu ocazia împlinirii a 40 de ani de la obținerea notei de 10 la paralele inegale la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976.

Gameplay-ul este extrem de simplu, scopul fiind să depășiți toate obstacolele și să strângeți cât mai multe puncte, dar nu oricum, ci tot cu sărituri specifice acestui sport. Sincronizându-vă cu indicațiile din joc puteți obține și medalii la realizarea fără defect a unor exerciții.

Nadia’s Perfect 10 poate fi descărcat gratuit din Play Store.

[appbox googleplay air.com.nadiasperfect10]

Nadia's Perfect 10 - jocul dedicat gimnastei de nota 10 side scrolling   Nadia's Perfect 10 - jocul dedicat gimnastei de nota 10 side scrolling  Nadia's Perfect 10 - jocul dedicat gimnastei de nota 10 side scrolling

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S