Home Stiri Noi imagini cu LG G6 au ...

Noi imagini cu LG G6 au apărut pe Internet

de
19.02.2017

Noi imagini cu LG G6 au apărut pe Internet lg g6

Multe zvonuri și randări ale șasiului smartphone-ului LG G6 au apărut pe internet. Până și husele marilor producători ne arată câteva indicii despre designul acestuia, dar acum avem și poze cu terminalul în sine.

Imaginile sunt deținute de 9to5Google, acestea confirmând ceea ce am văzut în zvonurile precedente. Telefonul are un spate impresionant din metal și un display neobișnuit – are o rație de 2:1. In rest, nimic nu mai „sare în ochi” – terminalul nu pare a avea un design care să îl poată compara cu smartphone-urile celor de la Samsung sau cu următorul iPhone – (spatele arată ca și Wall-E). Totuși, să sperăm că nu va mai avea probleme de manufacturare ca și anul trecut și că spatele chiar va fi din metal.

Sub poza prezentată erau și câteva specificații: Snapdragon 821, 32GB de stocare, 4GB de RAM, baterie de 3,200 de miliamperi/ora și un ecran 18:9. Se pare că G6 va fi doar un G5 S dacă ne-am lua după schema de denumire a celor de la Apple – un model cu puține îmbunătățiri, dar să nu judecăm totul după specificații.

LG G6 va fi prezentat în cadrul MWC 2017, pe 26 februarie.

Sursă

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!