Home Telefoane Noi imagini cu Samsung Galaxy S8 ...

Noi imagini cu Samsung Galaxy S8 au ajuns pe Internet

de
06.03.2017

Noi imagini cu Samsung Galaxy S8 au ajuns pe Internet samsung galaxy

Lansarea lui Samsung Galaxy S8 se apropie cu pași repezi și pe zi ce trece apar pe Internet tot mai multe imagini și video-uri cu viitorul flagship al sud-coreenilor. Deja design-ul acestuia nu mai este o noutate pentru nimeni, dar fanii seriei se bucură de fiecare „scăpare” cu smartphone-ul Samsung.

Astăzi au mai apărut câteva imagini, de data aceasta de o calitate mult mai bună decât cele cu care ne-am obișnuit, și încă o dată ne este confirmat design-ul noului model: ecranul curbat, butoanele on-screen, poziționarea cititorului de amprente și portul USB Type-C.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”134″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]Video:

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close