Home Stiri Nokia 6 (2018) apare în câteva ...

Nokia 6 (2018) apare în câteva imagini reale înainte de lansarea oficială

04.01.2018

Nokia 6 (2018) apare în câteva imagini reale înainte de lansarea oficială nokia leaks

Nokia urmează să lanseze o versiunea 2018 a modelului Nokia 6 prezentat publicului cu un an în urmă, care va veni cu un design ușor schimbat, dar și cu specificații îmbunătățite. Conform speculațiilor, noul model ar trebui să fie lansat în cursul zilei de mâine.

Cu toate acestea, pe site-urile de profil au apărut câteva imagini reale care confirmă randările publicate anterior. Modificările nu sunt foarte evidente, în afară de liniile aurite de pe ramă și din jurul camerei.

Pe partea de hardware, se zvonește că acesta va primi un chip din seria Snapdragon 600, mai mult RAM și cel puțin 64GB memorie internă.

Rămâne de văzut dacă Nokia 6 (2018) va fi lansat oficial mâine sau mai trebuie să așteptăm.

Nokia 6 (2018) apare în câteva imagini reale înainte de lansarea oficială nokia leaks Nokia 6 (2018) apare în câteva imagini reale înainte de lansarea oficială nokia leaks Nokia 6 (2018) apare în câteva imagini reale înainte de lansarea oficială nokia leaks

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!