Home Stiri Bixby – noul asistent inteligent de ...

Bixby – noul asistent inteligent de la Samsung

de
07.02.2017

Bixby - noul asistent inteligent de la Samsung samsung galaxy s8 Bixby

Deja știm că flagship-ul celor de la Samsung  de anul acesta va veni împreună cu un nou asistent numit Bixby. Compania Coreeana a cumpărat un trademark în Octombrie în Coreea de Sud numit „Bixby”, pentru un software de management al informațiilor personale. Cei de la Samsung doresc să implementeze acest asistent vocal în toate produsele sale, de la Smart TV-uri, la smart watch-uri și telefoane inteligente. Acesta poate îndeplini sarcini mult mai complexe decât rivalii săi.

Conform unui raport nou, Bixby va avea suport pentru 7 sau 8 limbi, mai multe decât are acum asistentul celor de la Google.
Acesta va oferi posibilitatea de a face lucruri normale, precum a urmări vremea, a plasa un apel telefonic sau de a trimite un SMS. În plus, veți putea interacționa cu aplicații care nu sunt în ecosistemul celor de la Samsung, precum cele de banking, pentru a putea face plăți.

Ne putem aștepta ca acest asistent să vină mai târziu anul acesta și pe alte device-uri.
Un lucru este sigur, acesta va juca un rol important în viața consumatorilor și va fi mult mai avansat decât asistentul de la Samsung de acum – S Voice.

Via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!