Home Aplicatii Nova Launcher v4.0 a fost publicat ...

Nova Launcher v4.0 a fost publicat în Play Store și aduce o mulțime de lucruri noi

14.05.2015

Nova Launcher v4.0 a fost publicat în Play Store și aduce o mulțime de lucruri noi nova material launcher După o lungă perioadă în care a fost în stadiul de beta, dezvoltatorii celebrului launcher au publicat oficial Nova Launcher 4.0 – stable în Play Store. Această ultimă versiune vine cu o interfață refăcută, inspirată de Material Design, dar și cu o mulțime de funcții noi ce vă permit să modificați interfața device-ului mult mai ușor.

Una dintre funcții, care mi se pare foarte utilă, este modalitatea nouă de a căuta aplicații în drawer, cu un singur swype în jos. Noua versiune aduce icon-uri noi, wallpaper-uri integrate și animații noi, dar din păcate nu și unele de tranziție între pagini.

Nova Launcher v4.0 a fost publicat în Play Store și aduce o mulțime de lucruri noi nova material launcher

Nova Launcher poate fi descărcat gratuit din Play Store, dar pentru a putea folosi toate funcțiile trebuie să cumpărați versiunea Prime, care costa 5$.

[pb-app-box pname=’com.teslacoilsw.launcher’ name=’Nova Launcher’ theme=’light’ lang=’en’] [pb-app-box pname=’com.teslacoilsw.launcher.prime’ name=’Nova Launcher Prime’ theme=’light’ lang=’en’]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!