Home Telefoane O săptămână cu LG Velvet 5G ...

O săptămână cu LG Velvet 5G și pare că ne știm dinainte

de
08.07.2020

Am primit în urmă cu o săptămână la test una bucată LG Velvet prin programul Orange Smartphone Tester, care din păcate nu a venit și cu al doilea ecran – extensia. Este adevărat, în pachetul default nu vine cu un astfel de ecran, dar mi-ar fi plăcut să îl testez și cu el.

O săptămână cu LG Velvet 5G și pare că ne știm dinainte velvet ost lg

Nu m-am mai intersectat cu un smartphone LG de pe vremea lui LG G4, de care am fost foarte încântat, trecând peste faptul că primea update-uri aproape spre deloc.

LG Velvet este un mid-range interesant, dar cu preț cam mare pentru ce știe să facă – 3187 lei fără abonament. Arată foarte bine, are un ecran P-OLED mare și frumos, dar nu înțeleg de ce s-au dus până la 6.8 inch. Este foarte lung. Mi-a lăsat impresia că ma joc cu un Galaxy Z Flip deschis. Jocurile au învățat să se adapteze noilor trend-uri în materie de ecrane, dar video-urile încă te lasă cu 2 laturi serioase de ecran negru. Dacă încerci să îl forțezi pentru fullscreen riști să pierzi detalii importante din video, pentru că taie destul din părțile de sus și de jos.

Original:

O săptămână cu LG Velvet 5G și pare că ne știm dinainte velvet ost lg

Filled:

O săptămână cu LG Velvet 5G și pare că ne știm dinainte velvet ost lg

Spatele are o notă originală față de multitudinea de device-uri apărute în ultimul timp și vine cu o aranjare elegantă și discretă a celor 3 camere.

Pe partea de software, Velvet oferă o interfață LG UX 9 care pe mine m-a făcut să spun: „cred că am mai văzut undeva design-ul asta?!”. Mi se pare că s-au inspirat cam mult de la conaționalii lor și de multe ori am avut impresia că sunt pe un Samsung. Pentru mine nu este un lucru rău, pentru că îmi place, dar cred că era loc de mai multă originalitate și diferențiere în dialer, icon-uri, setări, tastatură etc.

O săptămână cu LG Velvet 5G și pare că ne știm dinainte velvet ost lg

Îmi place că vine pe lateral-stânga, sub volum, cu un buton care deschide asistentul Google. Și partea asta mi-a dat un sentiment de deja-vu, dar între timp Samsung a renunțat la butonul Bixby. Dacă puneau și camera frontală direct în ecran, eram bulversat la fiecare utilizare.

Specificațiile sunt de mid-range, dar procesorul Snapdragon 765G și 6GB RAM îl ajută să ruleze fluid jocuri ca PUBG, Call Of Duty Mobile sau Mobile Legends.

Cam atât într-o săptămână, urmează să vin la sfârșitul perioadei de test cu alte rânduri dedicate noului LG Velvet.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!
Articole populare
Review Xbox Series S