Home Telefoane Oare cum ar fi arătat Samsung ...

Oare cum ar fi arătat Samsung Galaxy S9 cu notch (breton)?

13.03.2018

Oare cum ar fi arătat Samsung Galaxy S9 cu notch (breton)? samsung s9 galaxy

Noul trend, pornit de Apple cu iPhone X, a fost însușit în ultima vreme de o mulțime de producători de telefoane mobile. Probabil acesta este doar începutul, urmând să mai fie lansate și altele până la finele anului.

Notch-ul sau bretonul, cum îl numim noi, este porțiunea de sus, de pe partea frontală a unui smartphone, pe care găsim difuzorul, camera frontală și diferiți senzori. Mai pe șleau, chestia aia neagră făcută să încurce dezvoltatorii de aplicații.

Oare cum ar fi arătat Samsung Galaxy S9 cu notch (breton)? samsung s9 galaxy

Designer-ul grafic Martin Hajek și-a imaginat cum ar fi arătat Galaxy S9 dacă sud-coreeni ar fi urmat trendul cu notch-ul și nu ar fi ales ca noul flagship să arate tot ca Galaxy S8. Din imagini observăm că marginea de jos ar fi fost eliminată, iar cele laterale ușor îngroșate.

Arată chiar interesant, dar tot nu ma convinge acest „breton”. Mie nu îmi place deloc, dar văzând direcția producătorilor cred că va trebui să mă adaptez și să nu mai merg contra curentului.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!