Home Jocuri Oil Hunt 2 – în căutarea ...

Oil Hunt 2 – în căutarea țițeiului [25 coduri promo]

de
24.07.2017

Oil Hunt 2 - în căutarea țițeiului [25 coduri promo] promo code adventure

Oil Hunt 2 este probabil unul dintre cele mai distractive jocuri pe care le-am încercat în ultima perioadă, deoarece dezvoltatorii jocului au optat pentru un gameplay plin de aventură și un stil grafic ingenios.

„Story-line-ul” jocului, dacă îi putem spune așa, ne plasează pe o insulă, la o petrecere mai ciudată, unde se consumă țiței, iar ca să îți ții clienții aproape trebuie să ai mereu pe stoc resursa pricipală – astfel, va trebui să mergi pe alte insule unde poți găsi gropi care conțin țiței. Ca să ajungi la acel țiței va trebui să îl scoți afară cu ajutorul unei țevi, iar de aici lucrurile se complică.

Oil Hunt 2 - în căutarea țițeiului [25 coduri promo] promo code adventure

Trebuie să aproximezi foarte bine cât de mare vrei să fie țeava – dacă este prea mică vei extrage o cantitate mică de țiței, iar dacă este prea mare poți trece de acea groapă, iar pe țeavă nu va ieși nimic. După ce ai pus țeava în pământ țițeiul va țâșni la suprafață iar tu trebuie să te poziționezi cu monstrulețul fix sub acel jet, pentru a-l înghiți, deoarece altfel cel căzut pe jos se va duce din nou în aceeași groapă. În primele nivele gropile au o formă destul de regulată și nu au un nivel ridicat de dificultate, dar pe măsură ce avansezi gropile vor avea forme din ce în ce mai iregulate și va trebui să ghicești exact locul cel mai bun de extracție.

Oil Hunt 2 - în căutarea țițeiului [25 coduri promo] promo code adventure

[appbox googleplay com.playflame.oilhunt2&hl=en]

Jocul este gratuit în Google PlayStore, dar dezvoltatorul jocului ne-a oferit 25 coduri promoționale și vreau să îi mulțumesc personal lui Ander de la PlayFlame, deoarece toate codurile însumează aproximativ 2000 de lei ( fiecare este în valoare de 80 de lei ) – generozitate văzută mai rar din partea dezvoltatorilor. Primele 25 de comentarii vor primi câte un cod promoțional pentru 100 de Caps ( in-game currency ).

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!