Home Telefoane Oppo Reno 3 Pro 5G – ...

Oppo Reno 3 Pro 5G – primele impresii după o săptămână de utilizare

14.06.2020

Am primit acum o săptămână, prin programul Orange Smartphone Tester, telefonul care are parte de o promovare intensă pe social media în această perioadă –  Oppo Reno 3 Pro. Trebuie să recunosc că până atunci nu am știut niciun nume de smartphone produs de chinezii de la Oppo. Nu am fost și nu sunt interesat prea tare de telefoanele chinezești, deși de la an la an ele câștigă teren pe piața europeană.

Oppo Reno 3 Pro 5G - primele impresii după o săptămână de utilizare reno ost oppo featured

Reno 3 Pro se recomandă a fi un device ce se poziționează pe zonă dintre mid-range și high-end. Sunt câteva lucruri care îl fac să nu urce în high și nici să coboare în mid. Dacă te uiți la cei 12GB RAM, ecranul de 90Hz și memoria internă de 256GB telefonul se poziționează pe zona high-end, însă procesorul Snapdragon 765G îl trage puțin în jos.

Device-ul este o combinație ciudată de specificații pe care eu nu o înțeleg, mai ales că prețul lui ajunge la 3400 lei.

Din punctul meu de vedere, când vrei să intri tare pe o piață, vii cu prețuri ceva mai bune decât competitorii, chiar dacă poți pierde o scurtă perioadă de timp. Trebuie să duci o campanie de popularizare prin clienți, să faci oamenii să te cunoască și să aibă încredere în tine și în produsele tale. Cei de la Oppo speră, probabil, că vor ocupa golurile lăsate de chinezii de la Huawei de când li s-a limitat accesul la serviciile Google.

Oppo Reno 3 Pro 5G - primele impresii după o săptămână de utilizare reno ost oppo featured

Reno 3 Pro are un ecran full HD de 6.5 inch ce arată chiar bine, mai ales că vine cu 90Hz. Swipe-urile sunt mai line și relaxante pentru ochi, la fel și jocurile. Cititorul de amprentă este poziționat în ecran, dar mi s-a părut că răspunde greu. Cele 4 camere de pe spate fac treabă bună.

Interfața ColorOS 7 pare o combinație între cea de la Huawei și cea de la Xiaomi. S-au cam uitat peste gardul vecinilor la design-ul launcher-ului propriu.

Cam atât despre Oppo Reno 3 Pro după o săptămână de utilizare. O sa vin cu mai multe detalii într-un review viitor mai cuprinzător.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!