Prima imagine cu presupusa baterie de 3500 mAh a lui S8 Plus

de
13.03.2017
...

Două săptămâni ne mai despart de lansarea celor 2 flagship-uri și leak-urile devin din ce în ce mai interesante. De data aceasta avem o imagine cu presupusa baterie a lui S8 Plus. Pe ea se pot citi capacitatea de 3500 mAh și codul de indentificare – EB-BG955ABA. 

id563876_1 Prima imagine cu presupusa baterie de 3500 mAh a lui S8 Plus

Din punctul meu de vedere, pe un ecran de 6.2 inch, cât se zvonește că va avea varianta Plus, o baterie de 3500 mAh mi se pare destul de forțată, dar să sperăm că procesorul va ști foarte bine să își gestioneze energia consumată. 

Pentru a nu pierde interesul viitorilor clienți și pentru ca aceștia să nu se orienteze spre LG G6, care a atins vânzări însemnate de la lansare în Coreea de Sud, Samsung a publicat în țara mamă un teaser care nu oferă informații suplimentare, dar care ne readuce aminte că lansarea este aproape. 

via

Vrei să cumperi un smartphone Samsung? Caută unul în oferta eMAG.
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!