Home Telefoane Prima imagine cu presupusa baterie de ...

Prima imagine cu presupusa baterie de 3500 mAh a lui S8 Plus

de
13.03.2017

Două săptămâni ne mai despart de lansarea celor 2 flagship-uri și leak-urile devin din ce în ce mai interesante. De data aceasta avem o imagine cu presupusa baterie a lui S8 Plus. Pe ea se pot citi capacitatea de 3500 mAh și codul de indentificare – EB-BG955ABA. 

Prima imagine cu presupusa baterie de 3500 mAh a lui S8 Plus samsung s8 plus

Din punctul meu de vedere, pe un ecran de 6.2 inch, cât se zvonește că va avea varianta Plus, o baterie de 3500 mAh mi se pare destul de forțată, dar să sperăm că procesorul va ști foarte bine să își gestioneze energia consumată. 

Pentru a nu pierde interesul viitorilor clienți și pentru ca aceștia să nu se orienteze spre LG G6, care a atins vânzări însemnate de la lansare în Coreea de Sud, Samsung a publicat în țara mamă un teaser care nu oferă informații suplimentare, dar care ne readuce aminte că lansarea este aproape. 

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde".

Sustine
Click!
Close