Home Telefoane Producătorul de carcase Lightning Knight confirmă ...

Producătorul de carcase Lightning Knight confirmă și el design-ul și dimensiunile lui Galaxy S8 Plus

20.02.2017

Producătorul de carcase Lightning Knight confirmă și el design-ul și dimensiunile lui Galaxy S8 Plus s8 galaxyc case

Pe lângă alți producători de carcase, și cei de la Lighting Knight confirmă design-ul și dimensiunile lui S8 Plus. Aceștia au listat de curând câteva carcase, în a căror descriere găsim notat că acestea sunt compatibile doar cu Galaxy S8 Plus, iar o parte dintre ele sunt și în stoc, putând fi comandate deja. 

Producătorul de carcase Lightning Knight confirmă și el design-ul și dimensiunile lui Galaxy S8 Plus s8 galaxyc case

Acest lucru ne mai confirmă încă o dată ca dimensiunile lui S8 Plus și design-ul sunt cunoscute de majoritatea producatorilor de carcase. Din păcate nu am văzut nimic până acum despre S8-ul simplu, dar nu e timpul pierdut. 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”131″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!