Home Stiri Programming Hub – 2 coduri promoționale

Programming Hub – 2 coduri promoționale

de
26.08.2017

Că tot încep din nou cursurile, am decis să scriu un articol despre o aplicație care are un scop productiv.

Astăzi vom privi o aplicație foarte folositoare, mai ales dacă doriți să învățați noi limbaje de programare. Programming Hub este aplicația care reușește să combine informații de bază despre un limbaj de programare și exercițiul propriu-zis prin care se învață aceste lucruri. Aplicația are librării cu informații cu privire la mai mult de două zeci de limbaje de programare, printre care și cele mai cunoscute, C, C#, Java, Python, SQL, etc.

În fiecare din aceste librării se găsesc informații, proiecte și un compiler, unde puteți exersa comenzile învățate mai înainte.

Programming Hub - 2 coduri promoționale school programming

Astfel, prin aplicații de genul eu am reușit personal să învăț la un nivel decent limbaje precum HTML, CSS și puțin Java. Multe dintre aceste aplicații oferă informații, dar nu oferă și proiecte sau un compiler, lucruri esențiale pentru înțelegerea pe deplin a informațiilor.

Ca de fiecare dată, la orice review, avem și coduri promoționale, două de data aceasta. În modul promo veți primi câteva feature uri precum nightmode, fullscreen, compilări nelimitate, etc.

Programming Hub - 2 coduri promoționale school programming

Primele două comentarii vor primi câte un cod promoțional, acesta valorificându-se în aplicație.

Aplicația este gratuită în Google Play Store și o recomand cu mare plăcere.

[appbox googleplay com.freeit.java]
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Ma numesc Mihai și am 17 ani. Mă pasionează fotografia și tehnologia. Membru îndelungat pe XDA și fost admin pe Android Central.

Sustine
Click!