Home Stiri QiCycle – „țoacla” smart de la ...

QiCycle – „țoacla” smart de la Xiaomi ce urmează să fie anunțată săptămâna aceasta

15.03.2016

QiCycle - "țoacla" smart de la Xiaomi ce urmează să fie anunțată săptămâna aceasta xiaomi biciclete

Xiaomi, celebrul producător chinez de device-uri mobile, se pregătește să intre pe o piață ceva mai diferită față de ce ne-a obișnuit până acum, dar păstrează elementul „smart”. Este vorba de piața de biciclete, dar nu orice fel, ci unele inteligente.

QiCycle este bicicleta ce urmează să fie anunțată săptămâna aceasta și va putea fi achiziționată la un preț de 3000$, ceea ce o face neatractivă pentru un amator. La acești bani cumpărătorul va primi o bicicletă echipată cu senzori și dispozitive biometrice capabile să masoare o mulțime de parametri ce vor fi sincronizați cu smartphone-ul. QiCycle va cântări doar 7 kg datorită construcției din fibră de carbon.

Pe lângă modelul de top, Xiaomi va lansă și o versiune mai accesibilă estimată pe la aproximativ 450-500$.

Ambele modele au primit deja certificarea necesară pentru a putea fi comercializate în Europa, ceea ce înseamnă că această lansare este chiar o treabă serioasă pentru producător, nu doar o încercare pentru piața locală din China.

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!