Home Altele Reduceri cu ocazia Black Friday și ...

Reduceri cu ocazia Black Friday și de la Bose România

17.11.2016

Reduceri cu ocazia Black Friday și de la Bose România bose black friday

De câteva zile, întreg internetul s-a isterizat cu ocazia campaniile Black Friday pe rit nou, că pe rit vechi ar trebui să fie săptămâna viitoare.

Cei de la Bose România s-au hotărât să vină și ei cu o serie de reduceri unele mai mici, altele mai mari, dar toate reale, vă garantez eu. Asta înseamnă că ei nu respectă „obiceiul locului” de a crește prețurile produselor înainte, ca mai apoi să fie reduse cu multe procente în timpul campaniei.

Oferta va atinge o gamă largă de produse, de la căști și boxe portabile, până la sisteme audio pentru apartament, iar reducerile vor fi cuprinse între 50 lei și 4500 lei, pentru sistemele desigilate. O parte din promoții sunt disponibile deja pe site, urmând ca restul să fie afișate în cursul zilei de mâine. 

Eu o să stau cu ochii pe ele, pentru că sunt tentat de o pereche de căști QC25, pe care am testat-o cu ceva luni în urmă și mi-a rămas la suflet. 

Pagina oficială Bose România este allaudio.ro

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!