Reduceri cu ocazia Black Friday și de la Bose România

de
17.11.2016

Reduceri cu ocazia Black Friday și de la Bose România bose black friday

De câteva zile, întreg internetul s-a isterizat cu ocazia campaniile Black Friday pe rit nou, că pe rit vechi ar trebui să fie săptămâna viitoare.

Cei de la Bose România s-au hotărât să vină și ei cu o serie de reduceri unele mai mici, altele mai mari, dar toate reale, vă garantez eu. Asta înseamnă că ei nu respectă „obiceiul locului” de a crește prețurile produselor înainte, ca mai apoi să fie reduse cu multe procente în timpul campaniei.

Oferta va atinge o gamă largă de produse, de la căști și boxe portabile, până la sisteme audio pentru apartament, iar reducerile vor fi cuprinse între 50 lei și 4500 lei, pentru sistemele desigilate. O parte din promoții sunt disponibile deja pe site, urmând ca restul să fie afișate în cursul zilei de mâine. 

Eu o să stau cu ochii pe ele, pentru că sunt tentat de o pereche de căști QC25, pe care am testat-o cu ceva luni în urmă și mi-a rămas la suflet. 

Pagina oficială Bose România este allaudio.ro

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Salut! Numele meu este Cristi. Sunt pasionat de tehnologie si Android, motiv pentru care am ales sa-mi dedic o mica parte din timp pentru a impartasi cu voi aceasta pasiune si a va face cunoscute ultimele noutati despre tot ce inseamna ,,robotelul verde”.

Sustine
Click!