Home Reviews Review Xiaomi Mi Scale

Review Xiaomi Mi Scale

04.12.2017

Review Xiaomi Mi Scale xiaomi smart scale mi featured-review cantar

Cred că oricine are în casă un cântar, fie el mencanic sau digital, plin de praf sau folosit zilnic. Eu de când am început să ma îngrijesc cât de cât de greutatea mea, sa fiu mai atent la ce mănânc și să fac sport, am schimbat vreo 3 cântare până să ajung la cel smart pe care îl folosesc azi.

Cine m-a auzit că îmi cumpăr cântar smart zicea că exagerez, de aproape ma convinsesem și eu de inutilitatea lui. Mi-am făcut totuși curaj și am achiziționat un Xiaomi Mi Scale și nu îmi pare rău deloc. Într-adevăr, poți trăi și cu unul digital – simplu, dar scopul smart-ului este să îți ușureze puțin monitorizarea greutății și evoluția ei.

Design și materiale

Review Xiaomi Mi Scale xiaomi smart scale mi featured-review cantar

Xiaomi mereu m-a impresionat cu calitatea aproape premium la prețuri mici, comparând cu concurența, fie vorba de smartphone-uri sau alte device-uri smart/non-smart. Nici la acest cântar chinezii nu au făcut rabat de la calitate. Pe partea de sus avem sticlă groasă, iar pe partea de jos plastic zdravăn, 4 picioare aderente, în care se află și senzorii de greutate, și lăcașul pentru cele 4 baterii AA.

Review Xiaomi Mi Scale xiaomi smart scale mi featured-review cantar

Cântarul arată genial. Îmi place mult design-ul simplu, elegant, cu logo-ul Mi în mijloc și afișajul LED ascuns sub sticlă. Ca și dimensiuni, acesta are 30cm x 30cm.

Conectivitate și aplicație

Review Xiaomi Mi Scale xiaomi smart scale mi featured-review cantar

Sincronizarea cu aplicația se face ușor fiind echipat cu Bluetooth 4.0. Deschizi aplicația dedicată Mi Fit și sincronizarea se realizează în timp real când ești așezat pe cântar.

Aplicația este ușor de utilizat. Aceasta îți oferă posibilitatea să îți monitorizezi evoluția greutății tale printr-un grafic ce conține informații despre dată, kilogramele avute la acea dată, diferența față de minimul atins, progresul și unde te încadrezi ca și kilograme.

[appbox googleplay com.xiaomi.hm.health]

Review Xiaomi Mi Scale xiaomi smart scale mi featured-review cantar Review Xiaomi Mi Scale xiaomi smart scale mi featured-review cantar Review Xiaomi Mi Scale xiaomi smart scale mi featured-review cantar

Preț

Fiind un model lansat prin 2015, Xiaomi Mi Scale mai poate fi găsit în stoc la evoMAG, la prețul de 126 lei, și la F64, la prețul de 179 lei. Pe Gearbest, magazinul online chinezesc, are prețul de 39$.

Concluzii

Cred că ați înțeles din micul review că acest device merita toți banii dacă sunteți în căutarea unui cântar smart care să vă ușureze monitorizarea kilogramelor pe zile. Se poate trăi și fără el, cu unul doar digital, dar având în vedere prețul apropiat de cele non-smart și mult mai mic decât cele smart ale altor producători cred că este o alegere bună.

Pro

  • design elegant
  • materiale de bună calitate
  • sincronizare instant
  • preț accesibil

Contra

  • nu vine cu baterii in pachet
Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!