Home Telefoane Samsung a anunțat Galaxy XCover 5

Samsung a anunțat Galaxy XCover 5

04.03.2021

Samsung a anunțat Galaxy XCover 5 xcover samsung

Samsung a anunțat astăzi lansarea noului model de telefon rugged, din deja populara serie – Galaxy Xcover 5. Ca și până acum, telefonul și-a păstrat rezistența la căzături de la 1.5m și certificarea IP68, ce îi permite să petreacă peste 30 de minute sub apă la o adâncime de 1m și să fie acoperit cu praf. Este un telefon dedicat, în mare parte, celor care lucrează în condiții extreme sau celor care se știu neîndemânatici.

Ca și specificații hardware, Xcover 5 nu iese în evidență cu nimic, fiind echipat cu procesor Exynos 850 (Octa 2.0GHz), 5GB RAM și 64GB memorie internă. Bateria de 3000mAh poate fi înlocuită de utilizator și suportă încărcare pe 15W.

Ecranul LCD de 5.2 inch are rezoluție 720p+, iar camerele sunt de 16MP, respectiv 5MP (frontală). Camera principală poate fi folosită ca scanner „enterprise-grade” pentru codurile de bare, în timp ce NFC-ul poate fi înregistrat ca și card de transport. De această dată, butoanele fizice pentru Home, Back si Recents lipsesc, un lucru neobișnuit pentru seria Xcover.

Galaxy Xcover 5 va fi pus în vânzare luna aceasta, dar pentru România încă nu i s-a anunțat disponibilitatea. Prețul lui este de 290 euro.

  Samsung a anunțat Galaxy XCover 5 xcover samsung Samsung a anunțat Galaxy XCover 5 xcover samsung

via / sursa

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!