Home Stiri Samsung a anunțat oficial smartwatch-urile Gear ...

Samsung a anunțat oficial smartwatch-urile Gear S2 și Gear S2 Classic

de
01.09.2015

Samsung a anunțat oficial smartwatch-urile Gear S2 și Gear S2 Classic smartwatch samsung  Samsung a anunțat oficial smartwatch-urile Gear S2 și Gear S2 Classic smartwatch samsung

După zvonuri și imagini, Samsung a anunțat oficial printr-un comunicat de presă două noi smartwatch-uri, rotunde de data aceasta, Gear S2 și Gear S2 Classic. Din imagini este foarte ușor să vă dați seama care este unul și care este celalalt.

Gear S2 Classic este un ceas pentru cei care vor ceva mai elegant, mai sobru, cu o curea din piele neagră, în timp ce versiunea Gear S2 este pentru cei care sunt fani ai design-ului modern și minimalist.

Ambele ceasuri vin cu un ecran circular de 1.2 inch Super AMOLED (320×320, 302ppi), procesor dual-core de 1.0 Ghz, 4GB memorie internă, 512 MB RAM, NFC, senzor pentru monitorizarea batăilor inimii, WiFi (b/g/n) și baterie de 250 mAh (cu suport pentru încărcarea wireless) ce oferă o autonomie de până la 2-3 zile. Acestea vin și cu certificare IP68, ce garantează rezistență la apă și praf, și cu sistem de operare Tizen, OS-ul producătorului sud-coreean.

Gear S2 va fi disponibil în 2 versiuni de culoare, Dark Gray și Silver, spre deosebire de Gear 2 Classic care va veni doar in versiunea Black.

Cei de la Samsung nu au anunțat disponibilitatea sau prețul celor două ceasuri inteligente, ci doar că vor fi prezentate în detaliu pe 3 septembrie la IFA Berlin.

Samsung a anunțat oficial smartwatch-urile Gear S2 și Gear S2 Classic smartwatch samsung

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!