Home Telefoane Samsung a dat drumul la Android ...

Samsung a dat drumul la Android 11 cu One UI 3.0 public beta pentru seria Galaxy S20

06.10.2020

Samsung a dat drumul la Android 11 cu One UI 3.0 public beta pentru seria Galaxy S20 update samsung

Samsung a lansat în cursul zilei de azi update-ul OTA la Android 11 public beta, ce vine cu One UI 3.0, pentru S20, S20 și S20 Ultra. Deocamdată update-ul este disponibil doar pentru Coreea de Sud, dar urmează și SUA, UK, Germania, India și China. Samsung nu a uitat de seria Note20 sau de proaspătul lansat S20 FE. Pentru ambele update-ul urmează să vină în beta zilele următoare. Doar cei înscriși în program vor primi.

Ce aduce nou One UI 3.0 față de One UI 2.5

Schimbările nu vor fi chiar majore la noua versiune, Samsung alegând să dea un update și între 3.0 și 2.0. Modificările de design vor implica widget-urile, bara de notificări, noi tipuri de notificări „bubble”, fereastra pentru volum, app drawer-ul și multe altele. Nu vă așteptați să nu mai recunoașteți interfața după update, pentru că vor fi doar mici ajustări la formă și culori.

Impactul lui One UI 3.0 în zona de funcționalități va fi minim, dar va include și funcții de optimizarea performanțelor și a bateriei și ceva îmbunătățiri în cameră. Mai multe detalii și printscreen-uri au așezat cei de la androidpolice.com într-un articol.

Cum faci update la Android 11 cu One UI 3.0 pe Samsung Galaxy S20

Dacă ești nerăbdător și ai idee cum să folosești Odin poți face un update folosind tutorial de aici, dar nu uita că vorbim de o versiune Beta și problemele vor fi multiple în utilizare. Din punctul meu de vedere cred că cel mai bine să aștepți măcar până o versiune stabilă își va face apariția sub formă de ROM.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!