Home Telefoane Samsung a publicat raportul și nota ...

Samsung a publicat raportul și nota de reparabilitate pentru Galaxy A52 5G

18.02.2021

Cum am mai spus și acum câteva săptămâni, Samsung Galaxy A52 și A72 urmează să fie lansate luna aceasta, dar scăpările și imaginile au scos aproape tot la iveala. Ca și în cazul lui S21, în ziua lansării nu o să mai avem la ce să ne uităm cu sufletul la gură, pentru că se cunoaște aproape tot.

Chiar dacă nu are nici măcar o dată oficială de lansare, pe site-ul Samsung este disponibil un fișier PDF care conține raportul de reparabilitate al lui Galaxy A52 5G, după cum îl vedem menționat în tabel ca și model SM-A526B. Tot acolo găsim și nota finală – 8.2. 

Samsung a publicat raportul și nota de reparabilitate pentru Galaxy A52 5G samsung leak a52

Sursa fișier – Samsung Franța

Samsung a publicat raportul și nota de reparabilitate pentru Galaxy A52 5G samsung leak a52

În Franța, cred că producătorii sunt obligați de legislația de mediu să publice aceste detalii – cf. Article L. 541-9-2 du Code de l’environnement.

Nu știu franceză, am tradus parțial cu Google Translate, dar nu am înțeles mare lucru. Se pare că nota 8.2 este de bine, ghidându-ne după faptul că acesta este scorul din maxim 10 – Note de l’indice sur 10.

Cu notă bună sau fără, este evident că cele 2 modele sunt aproape de lansare.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!