Home Stiri Samsung a publicat unboxing-ul modelului Galaxy ...

Samsung a publicat unboxing-ul modelului Galaxy S6 Edge Iron Man

26.05.2015

Samsung a publicat unboxing-ul modelului Galaxy S6 Edge Iron Man s6 iron man featured edge

Zilele trecute, Samsung anunța pe conturile de social media lansarea de săptămâna aceasta a lui Galaxy S6 Edge Iron Man. Astăzi a fost publicat deja un video cu unboxing-ul flagship-ului anunțat în ediție limitată.

Cutia specială în care este vândut cuprinde un Galaxy S6 Edge în culorile supereroului (roșu pe față și spate și auriu pe rama metalică), un încărcător prin inducție ce arată exact ca și dispozitivul elctromagnetic din pieptul lui Tony Stark, ce-l menține în viață, și o husă de tip Clear Cover.

Samsung a publicat unboxing-ul modelului Galaxy S6 Edge Iron Man s6 iron man featured edge

Cum am văzut și în imaginea teaser lansată, smartphone-ul vine cu capul lui Iron Man gravat pe spate și cu o temă dedicată pentru interfața TouchWiz. Ca și specificații, aceasta ediție S6 Edge nu vine cu ceva hardware schimbat, propulsoare sau lansatoare de rachete.

Samsung Galaxy S6 Edge Iron Man va veni doar într-o versiune de 64GB și va fi pus în vânzare în Coreea începând cu 27 mai. Momentan nu există informații legate de preț și de o posibilă disponibilitate la nivel global.

https://www.youtube.com/watch?v=wB6MId15cpo

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!