Home Stiri Samsung a anunțat cardul MicroSD EVO ...

Samsung a anunțat cardul MicroSD EVO Plus cu o capacitate de 256GB

10.05.2016

Samsung a anunțat cardul MicroSD EVO Plus cu o capacitate de 256GB samsung microsd

Nu mai este o noutate pentru nimeni că Samsung este un producător de top când vine vorba de carduri de memorie, SSD-uri etc. În cursul zilei de azi, aceștia au anunțat cardul MicroSD cu cea mai mare capacitate din întreaga lor serie, de 256GB, ce poate ajunge până la 95MB/s viteză de citire, respectiv 90MB/s viteză de scriere.

În plus, producătorul coreean se laudă că acesta este certificat IPX7, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă, la temperaturi ridicate, la magnetism și la X-ray.

Dacă vă întrebați ce ați putea face cu un card clasa 10 de o așa capacitate, răspunsul vă este dat de Samsung. Evo Plus poate ține până la 55.000 de poze, 33 de ore de video full HD, 12 ore de video 4K uHD și până la 23.500 de MP3-uri.

Samsung Evo Plus 256GB va veni cu garanție limitată la 10 ani, valabilă în peste 50 de țări, și va putea fi achiziționat începând cu luna viitoare la prețul de 249$ (prețul recomandat de producător).

via

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!