Home Telefoane Samsung Galaxy A01 Core a fost ...

Samsung Galaxy A01 Core a fost lansat pe site-ul Samsung Indonesia

21.07.2020

Samsung Galaxy A01 Core a fost lansat pe site-ul Samsung Indonesia samsung core

Dacă săptămâna trecuta a fost publicat manualul lui A01 Core, astăzi acesta a fost listat cu imagini și detalii complete pe pagina Samsung Indonesia. Cum se știa deja, A01 Core este un telefon de buget dedicat pieței entry-level, probabil cel mai ieftin din întreaga serie Galaxy. Prețul mic nu vine din cine știe ce ofertă a producătorului, ci din specificațiile hardware ale acestuia.

Galaxy A01 Core este un device care ar fi fost un flagship potent prin 2011-2012, fiind echipat cu un procesor quad-core de 1.5 GHz, 1GB RAM, ecran LCD HD+ de 5.3 inch, 16GB memorie internă, camera principală de 8MP. Toate acestea sunt puse în funcțiune de o baterie de 3000 mAh.

Samsung Galaxy A01 Core a fost lansat pe site-ul Samsung Indonesia samsung core

Pentru ca aceste specificații să poată suporta o oarece fluiditate în utilizare, A01 Core vine cu sistem de operare Android 10 Go.

Momentan nu se știe dacă acesta va fi disponibil și pentru Europa, dar prețul lui va fi unul cu adevărat mic, estimat undeva sub 400 lei.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Tag-uri:
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!