Home Telefoane Samsung Galaxy M51 este publicat oficial ...

Samsung Galaxy M51 este publicat oficial pe site-ul Samsung Germania

30.08.2020

Samsung Galaxy M51 este publicat oficial pe site-ul Samsung Germania samsung m series leak

În ultimele zile au apărut o mulțime de zvonuri legate de posibila lansare până la sfârșitul lunii a mid-range-ului Galaxy M51. Așa s-a și întâmplat. Samsung Germania a listat noul model în cursul zilei de azi pe pagina proprie, fără să anunțe pe undeva. Poate a fost publicat dintr-o eroare, dar cert este că pe site avem toate detaliile lui.

Samsung Galaxy M51 este echipat cu un ecran Super AMOLED de 6.7 inch, 4 camere principale și o baterie generoasă de 7000 mAh. Dacă ne uităm la poze, M51 este un A51 cu ecran mai mare și cu 3000mAh în plus la baterie.

Samsung Galaxy M51 este publicat oficial pe site-ul Samsung Germania samsung m series leak

Sub carcasă ascunde un procesor octa-core, 6GB RAM și 128GB memorie internă, cu posibilitatea de a fi mărită printr-un MicroSD de maxim 512GB.

O abordare nouă pentru un mid-range din 2020 este cititorul de amprentă poziționat în lateral, așa cum mai găsim pe Galaxy Z Flip.

Samsung Galaxy M51 este publicat oficial pe site-ul Samsung Germania samsung m series leak

Samsung Galaxy M51 va fi disponibil în 2 versiuni de culoare – alb și negru. Momentan nu se cunosc detalii despre disponibilitate sau preț în țara noastră, dar cel mai probabil va fi situat undeva între A51 și A71. Raportat la ce baterii oferă piața și la nevoile utilizatorilor, cred că Galaxy M51 va fi un smartphone bine vândut.

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!