Home Telefoane Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 ...

Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra au fost lansate, dar știam totul despre ele

de
15.01.2021

Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra au fost lansate, dar știam totul despre ele unpacked samsung s21 featured

În sfârșit am ajuns și în ziua lansării noilor modele ale popularei și longevivei serii Galaxy S. Spun „în sfârșit” pentru că deja se știa absolut tot despre cele 3 modele. Aproape că îți venea să le zici celor de la Samsung să grăbească puțin procesul și să le pună în vânzare. E tare când apar leak-uri, primele poze cu un telefon, afli cum va arata și îți pui întrebări dacă va arăta așa, dacă va veni cu procesorul nu știu care, diagonala de nu știu cât etc.

Eu, ca în fiecare an, preferam să nu știu nimic. Îmi plac lansările, îmi place hype-ul din ziua lansărilor Samsung. Cu toate că nu mai ascundea niciun secret, tot am urmărit astăzi evenimentul cu maxim interes. Cred că am rămas legat sufletește de Unpacked-ul din 2018, la care am participat live. Dar destul cu pălăvrăgeală și să revenim la cei trei crai de la Samsung.

Gigantul a ales să meargă și anul acesta pe 3 versiuni ale căror prețuri cresc din 1000 în 1000 de lei. O alegere bună, pentru că în funcție de necesități și buget te poți orienta către unul dintre ele.

Toate modelele mențin aceeași linie de design care pe mine m-a cucerit: rama camerei care face un întreg cu rama telefonului. Din punctul meu de vedere, sunt frumoase toate, iar variantele și combinațiile de culori îndrăznețe.

Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra au fost lansate, dar știam totul despre ele unpacked samsung s21 featured

Cel mai mare și cel mai tare, ca și anul trecut, este Ultra 5G care vine cu cea mai bună cameră – 108MP, 10MP, 10MP, 12MP, ecranul cel mai bun și cel mai mare – 6.8 inch cu 1440 x 3200px, RAM-ul cel mai mare – 12GB/16GB și bateria cea mai mare – 5000mAh. Nu o să mă apuc și eu să înșir specificații pentru că cea mai bună și complexa comparație se găsește pe GSMArena.

S Pen-ul nu mai este exclusiv pentru seria Note

O noutate în seria Galaxy S despre care se tot auziseră zvonuri este suportul S Pen cu care vine S21 Ultra. Un alt zvon era faptul că seria Note ar urmă să dispară. După lansarea de ieri, eu nu cred că se va întâmpla asta. Samsung ne lasă să înțelegem că nu va renunța la Note, având în vedere că S20 Ultra nu vine cu S Pen-ul integrat, ci este doar un accesoriu care se achiziționează separat pentru cine consideră că are nevoie de un pen.

Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra au fost lansate, dar știam totul despre ele unpacked samsung s21 featured

Frații mai mici – Galaxy S21+ și S21, sunt ceva mai pricăjiți. Pentru cine nu vrea să urce cu bugetul atât de sus și poate renunța la câteva specificații, cred că ambele variante sunt de luat în calcul, asta dacă spatele din plastic nu reprezintă și el o problemă. Diferențele dintre cele 2 sunt doar la ecran – 6.7 inch vs 6.2 inch – și la baterii – 4800mAh vs 4000mAh.

Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra au fost lansate, dar știam totul despre ele unpacked samsung s21 featured

Între cele 3 modele, procesorul este comun – noul Exynos 2100 cu care Samsung promite să își va spăla păcatele. Să sperăm că nu vor mai avea probleme cu temperatura și se va ridica la așteptările fanilor deja supărați pe lipsa încărcătorului din pachet.

Samsung Galaxy S21, S21+ și S21 Ultra pot fi deja precomandate. Ca în ultimii 2 ani, precomenzile vin și cu accesorii cadou:

S21 5G – 4099 lei (Galaxy Buds Live + SmartTag la precomanda)
S21+ 5G – 5099 lei (Galaxy Buds Live + SmartTag la precomanda)
S21 Ultra 5G – 6099 lei (Galaxy Buds Pro + SmartTag la precomanda)

Cauți un device Android? Gasește-l pe cel potrivit în reducerile eMAG de azi!
Despre autor

Pasionat de tehnologie, în special telefoane și Android, încerc prin acest blog să împart cu voi ultimele review-uri și noutați despre tot ce înseamnă "roboțelul verde".

Sustine
Click!